Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Politika vračanja blaga

V  primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate kot fizična oseba na voljo 15 dni časa, da odstopite od pogodbe. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni  v roku 15 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži s priročniki in vsemi garancijskimi potrdili (pri odpiranju embalaže pazite, da embalaže ne poškodujete). Če izdelke začnete uporabljati in si nato premislite, izgubite pravico do odstopa od pogodbe. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Kupnino vam bomo vrnili takoj oziroma najkasneje v 15 dneh z nakazilom na vaš račun, zato morate le tega navesti ob vračilu, ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu.

Če ste prejeli neustrezno število naročenih izdelkov, ki se razlikuje od količine na prevzemnih dokumentih ali je prišlo do poškodbe blaga med prevozom, se obrnite na dostavno službo, ki je izvršila dostavo.
Kupljene izdelke menjamo za enak izdelek le, če so poškodovani ali kako drugače nedelujoči že ob nakupom.

V primeru, da zgornji pogoji niso upoštevani, bomo morali reklamacijo blaga zavrniti ali vam zaračunati odškodnino v primeru poškodovane originalne embalaže ali vidne uporabe izdelka.

Izdelke lahko vrnete na naš naslov osebno ali po pošti na naš naslov Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana – Dobrunje. Paketov z odkupnino ne sprejemamo - strošek vračila krije kupec.

Pozor! 
Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo določila tega poglavja ne veljajo. Zahtevke za vračilo blaga pravnih oseb bomo obravnavali individualno in pri tem upoštevali okoliščine in možnosti, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji. Prosimo, da upoštevate, da v teh primerih lahko omogočimo le zamenjavo z drugimi izdelki po vaši izbiri, kupnine pa ne vračamo.

 


Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X