Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Signotec

Signotec

Signotec je vodilno tehnološko podjetje na področju elektronskega podpisovanja z elektronskimi podpisnimi tablicami. S podpisnimi tablicami Signotec se uporabnik lahko podpiše elektronsko kot običajno in pri tem optimizira poslovne procese, se izogne težavam s papirno dokumentacijo, potrdi istovetnost osebe in ustvari pravno veljavne dokumente. Elektronske dokumente podpisane na ta način, se lahko preveri kadarkoli, kjerkoli in kdorkoli brez kakršnekoli tehnične zapletenosti. S podpisno tablico Signotec podpisovanje ostaja enostavno in varno kot je vedno bilo.

12 Artiklov

po strani

Padajoče
 1. Signotec podpisna tablica Sigma

  Signotec podpisna tablica Sigma - ST-ME105-2-U100-B

  Klasična podpisna tablica Sigma z USB komunikacijskim priključkom in brez osvetlitve ozadja je cenovno najugodnejša rešitev. Tablica za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 120 x 10 mm, je izredno kompaktna in je zato idealna za mobilno uporabo. Tudi, ko je stacionarna, se lahko pohvali s svojo plosko konstrukcijo in dodatnim stojalom za pisalo. Podpisna tablica Sigma s svojo majhnostjo in visoko ločljivostjo prikaza postavlja nove standarde napravam za elektronsko zajemanje podpisov. Edinstvene lastnosti tablice so npr.: izjemen prikaz grafike in besedila, tehnične lastnosti za digitalizacijo podpisov, izjemno ploščata oblika, gladka površina in senzor poravnan z ohišjem. 

 2. Signotec podpisna tablica Zeta

  Signotec podpisna tablica Zeta

  Izredno ravna vhodna naprava za natančno zajemanje podpisov z visoko ločljivim, monokromnim 4,5-palčnim (11,4 cm) zaslonom za sijajni prikaz podpisa v realnem času.

  Robustni senzor ERT reagira samo na poseben peresnik brez baterij in ne beleži le premikov s 1.024 stopnjami tlaka in hitrostjo vzorčenja 500 Hz, temveč tudi zazna gibanje pisala v zraku. To omogoča zelo kakovostno digitalizacijo podpisa in ustrezno visoko stopnjo dokazov v sodnih postopkih.

  Med razvojem je bila posebna pozornost namenjena popolnemu združevanju prednosti obstoječih modelov in tehnologij: dizajn signotec Gamma, ki je prejel nemško nagrado za oblikovanje, in robustnost ER tehnologije ustrezata poceni enobarvnemu zaslonu.

 3. Signotec podpisna tablica Delta - ST-DERT-3-U100

  Signotec podpisna tablica Delta - ST-DERT-3-U100

  Podpisna tablica Delta je namenjena za digitalno podpisovanje dokumentov v primerih, ko je pomembno, da lahko podpisnik pred podpisom prebere celoten dokument. A4 dokumenti so prikazani v originalni širini, zato je branje dokumenta enostavno, saj se s pomočjo pisala pomikate le navzdol po dokumentu. Tablica omogoča samodejno premikanje navzdol (navzgor) čez celoten dokument. Tablica je idealna za banke, vladne organizacije in druga podjetja, kjer se podpisuje pomembne dokumente, ki jih je potrebno prebrati pred podpisovanjem.

 4. Signotec podpisna tablica Gamma

  Signotec podpisna tablica Gamma, COM port ST-GERT-3-UFT100

  Gamma s COM-port priključkom je naprava za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 172 x 10 mm, je izredno kompaktna in funkcionalnao. Izredno tanka podpisna tablica zunanjih dimenzij ima inovativno površino senzorja iz posebnega ojačenega stekla z ER-tehnologijo in z barvnim zaslonom visoke ločljivosti zagotavlja najboljši možen prikaz grafičnih in besedilnih podatkov. Priloženo posebno pisalo in senzor omogočata, da je občutek pisanja podoben, kot če bi pisali na papir. Zagotavlja izredno kakovost zajema podpisov s preciznostjo, ki lahko zajame tudi gibe, ki se komaj dotikajo površine. 

 5. Signotec podpisna tablica Omega

  Signotec podpisna tablica Omega, COM-port - ST-CE1075-2-FT100

  Podpisna tablica Omega s COM-port komunikacijskim priključkom. Signotec podpisna tablica Omega ima nepremagljivo razmerje med ceno in zmogljivostjo. Meri le 180 x 191 x 15 mm, je izredno kompaktna in je posebej privlačno oblikovana. Visokozmogljiva podpisna tablica očara s ploščato površino, brez robov med senzorjem in ohišjem. Pisalo in senzor omogočata, da imamo podoben občutek, kot da bi pisali na papir. Ukrivljeni robovi omogočajo, da dlan prosto drsi s podpisne tablice na mizo, ne da bi ovirala podpisovanje. Velikost in vtis pisala dajeta občutek dejanskega kemičnega svinčnika. Pisalo deluje popolnoma brez elektronike in napajanja. Prenos podatkov s tablice na računalnik je šifriran, kar onemogoča vohunjenje za biometričnimi lastnostmi podpisov. Ker je signotec sam razvil elektroniko, vdelano programsko opremo, gonilnike in programe, se programska in strojna oprema popolnoma ujemata.

 6. Signotec podpisna tablica Sigma

  Signotec podpisna tablica Sigma z osvetlitvijo ozadja - ST-BE105-2-U100

  Podpisna tablica Sigma z osvetlitvijo ozadja in USB komunikacijskim priključkom. Tablica za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 120 x 10 mm, je izredno kompaktna in je zato idealna za mobilno uporabo. Tudi, ko je stacionarna, se lahko pohvali s svojo plosko konstrukcijo in dodatnim stojalom za pisalo. Sigma podpisna tablica z osvetlitvijo v ozadju! Podpisna tablica Sigma s svojo majhnostjo in visoko ločljivostjo prikaza postavlja nove standarde napravam za elektronsko zajemanje podpisov. Edinstvene lastnosti tablice so npr.: izjemen prikaz grafike in besedila, tehnične lastnosti za digitalizacijo podpisov, izjemno ploščata oblika, gladka površina in senzor poravnan z ohišjem. 

 7. Signotec podpisna tablica Sigma

  Signotec podpisna tablica Sigma z osvetlitvijo ozadja, COM-port - ST-BE105-2-FT100

  Podpisna tablica Sigma z osvetlitvijo ozadja in COM-port komunikacijskim priljučkom. Tablica za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 120 x 10 mm, je izredno kompaktna in je zato idealna za mobilno uporabo. Tudi, ko je stacionarna, se lahko pohvali s svojo plosko konstrukcijo in dodatnim stojalom za pisalo. Sigma podpisna tablica z osvetlitvijo v ozadju! Podpisna tablica Sigma s svojo majhnostjo in visoko ločljivostjo prikaza postavlja nove standarde napravam za elektronsko zajemanje podpisov. Edinstvene lastnosti tablice so npr.: izjemen prikaz grafike in besedila, tehnične lastnosti za digitalizacijo podpisov, izjemno ploščata oblika, gladka površina in senzor poravnan z ohišjem. 

 8. Signotec podpisna tablica Sigma

  Signotec podpisna tablica Sigma, COM-port - ST-ME105-2-FT100

  Klasična podpisna tablica Sigma v različici s COM-port priključkom. Tablica za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 120 x 10 mm, je izredno kompaktna in je zato idealna za mobilno uporabo. Tudi, ko je stacionarna, se lahko pohvali s svojo plosko konstrukcijo in dodatnim stojalom za pisalo. Podpisna tablica Sigma s svojo majhnostjo in visoko ločljivostjo prikaza postavlja nove standarde napravam za elektronsko zajemanje podpisov. Edinstvene lastnosti tablice so npr.: izjemen prikaz grafike in besedila, tehnične lastnosti za digitalizacijo podpisov, izjemno ploščata oblika, gladka površina in senzor poravnan z ohišjem. 

 9. Signotec podpisna tablica Delta z Ethernet - ST-DERT-3-UE100

  Signotec podpisna tablica Delta z Ethernet - ST-DERT-3-UE100

  Podpisna tablica Delta je namenjena za digitalno podpisovanje dokumentov v primerih, ko je pomembno, da lahko podpisnik pred podpisom prebere celoten dokument. A4 dokumenti so prikazani v originalni širini, zato je branje dokumenta enostavno, saj se s pomočjo pisala pomikate le navzdol po dokumentu. Tablica omogoča samodejno premikanje navzdol (navzgor) čez celoten dokument. Tablica je idealna za banke, vladne organizacije in druga podjetja, kjer se podpisuje pomembne dokumente, ki jih je potrebno prebrati pred podpisovanjem.

 10. Signotec podpisna tablica Gamma

  Signotec podpisna tablica Gamma ST-GERT-3-U100

  Gamma je naprava za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 172 x 10 mm, je izredno kompaktna in funkcionalnao. Izredno tanka podpisna tablica zunanjih dimenzij ima inovativno površino senzorja iz posebnega ojačenega stekla z ER-tehnologijo in z barvnim zaslonom visoke ločljivosti zagotavlja najboljši možen prikaz grafičnih in besedilnih podatkov. Priloženo posebno pisalo in senzor omogočata, da je občutek pisanja podoben, kot če bi pisali na papir. Zagotavlja izredno kakovost zajema podpisov s preciznostjo, ki lahko zajame tudi gibe, ki se komaj dotikajo površine. 

 11. Signotec podpisna tablica Omega

  Signotec podpisna tablica Omega - ST-CE1075-2-U100

  Signotec podpisna tablica LCD ima nepremagljivo razmerje med ceno in zmogljivostjo. Meri le 180 x 191 x 15 mm, je izredno kompaktna in je posebej privlačno oblikovana. Visokozmogljiva podpisna tablica očara s ploščato površino, brez robov med senzorjem in ohišjem. Pisalo in senzor omogočata, da imamo podoben občutek, kot da bi pisali na papir. Ukrivljeni robovi omogočajo, da dlan prosto drsi s podpisne tablice na mizo, ne da bi ovirala podpisovanje. Velikost in vtis pisala dajeta občutek dejanskega kemičnega svinčnika. Pisalo deluje popolnoma brez elektronike in napajanja. Prenos podatkov s tablice na računalnik je šifriran, kar onemogoča vohunjenje za biometričnimi lastnostmi podpisov. Ker je signotec sam razvil elektroniko, vdelano programsko opremo, gonilnike in programe, se programska in strojna oprema popolnoma ujemata.

 12. Signotec podpisna tablica Delta z Ethernet - ST-DERT-3-UPOE100

  Signotec podpisna tablica Delta z Ethernet - ST-DERT-3-UPOE100

  Podpisna tablica Delta je namenjena za digitalno podpisovanje dokumentov v primerih, ko je pomembno, da lahko podpisnik pred podpisom prebere celoten dokument. A4 dokumenti so prikazani v originalni širini, zato je branje dokumenta enostavno, saj se s pomočjo pisala pomikate le navzdol po dokumentu. Tablica omogoča samodejno premikanje navzdol (navzgor) čez celoten dokument. Tablica je idealna za banke, vladne organizacije in druga podjetja, kjer se podpisuje pomembne dokumente, ki jih je potrebno prebrati pred podpisovanjem.

12 Artiklov

po strani

Padajoče

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X