Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Signotec podpisna tablica Omega - ST-CE1075-2-U100

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Brez DDV: 325,00 € Z DDV: 396,50 €

Hiter predogled

Signotec podpisna tablica LCD ima nepremagljivo razmerje med ceno in zmogljivostjo. Meri le 180 x 191 x 15 mm, je izredno kompaktna in je posebej privlačno oblikovana. Visokozmogljiva podpisna tablica očara s ploščato površino, brez robov med senzorjem in ohišjem. Pisalo in senzor omogočata, da imamo podoben občutek, kot da bi pisali na papir. Ukrivljeni robovi omogočajo, da dlan prosto drsi s podpisne tablice na mizo, ne da bi ovirala podpisovanje. Velikost in vtis pisala dajeta občutek dejanskega kemičnega svinčnika. Pisalo deluje popolnoma brez elektronike in napajanja. Prenos podatkov s tablice na računalnik je šifriran, kar onemogoča vohunjenje za biometričnimi lastnostmi podpisov. Ker je signotec sam razvil elektroniko, vdelano programsko opremo, gonilnike in programe, se programska in strojna oprema popolnoma ujemata.

Signotec podpisna tablica Omega - ST-CE1075-2-U100

Slike so simbolične.

  • Signotec podpisna tablica Omega
  • Signotec podpisna tablica Omega
  • Signotec podpisna tablica Omega

Podrobnosti

Signotec barvna LCD podpisna tablica Omega

Podpisna tablica signotec LCD Omega je starejši brat uspešne podpisne tablice Sigma.

Omega je podpisna tablica, ki jo je v celoti razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Ima nepremagljivo razmerje med ceno in zmogljivostjo. Meri le 180 x 191 x 15 mm, je izredno kompaktna in je posebej privlačno oblikovana. Ta naprava vam omogoča, da postavite jasne trende na vašem prodajnem mestu.

Visokozmogljiva podpisna tablica očara s ploščato površino, brez robov med senzorjem in ohišjem. Pisalo in senzor omogočata, da imamo podoben občutek, kot da bi pisali na papir. Ukrivljeni robovi omogočajo, da dlan prosto drsi s podpisne tablice na mizo, ne da bi ovirala podpisovanje. Velikost in vtis pisala dajeta občutek dejanskega kemičnega svinčnika. Pisalo deluje popolnoma brez elektronike in napajanja. Zamenjava pasivnega pisala je poceni in tablico lahko naprej uporabljamo tudi, če se pisalo izgubi.

Prenos podatkov s tablice na računalnik je šifriran, kar onemogoča vohunjenje za biometričnimi lastnostmi podpisov. Ker je signotec sam razvil elektroniko, vdelano programsko opremo, gonilnike in programe, se programska in strojna oprema popolnoma ujemata.

Tablica vsebuje 10 edinstvenih pomnilniških prostorov, ki se jih lahko prosto programira in ki omogočajo, da se lahko ponavljajoče se podatke trajno shrani. To omogoča velike prednosti, saj se takšne grafične postavitve ne nalaga vedno znova na tablico, ampak se le obnovi, in je postopek zato veliko hitrejši. Ta velik notranji polnilnik se lahko uporablja tudi za diaprojekcije. Grafika se lahko trajno shrani na tablico, vi določite zaporedje in trajanje prikaza. Diaprojekcija teče samodejno, brez povezave s programsko opremo. Preprosto priključite na USB priključek in ste pripravljeni.

 

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka Signotec

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X