Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Signotec podpisna tablica Sigma, COM-port - ST-ME105-2-FT100

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Dobavljivost: Ni na zalogi

Brez DDV: 210,00 € Z DDV: 256,20 €

Hiter predogled

Klasična podpisna tablica Sigma v različici s COM-port priključkom. Tablica za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 120 x 10 mm, je izredno kompaktna in je zato idealna za mobilno uporabo. Tudi, ko je stacionarna, se lahko pohvali s svojo plosko konstrukcijo in dodatnim stojalom za pisalo. Podpisna tablica Sigma s svojo majhnostjo in visoko ločljivostjo prikaza postavlja nove standarde napravam za elektronsko zajemanje podpisov. Edinstvene lastnosti tablice so npr.: izjemen prikaz grafike in besedila, tehnične lastnosti za digitalizacijo podpisov, izjemno ploščata oblika, gladka površina in senzor poravnan z ohišjem. 

Signotec podpisna tablica Sigma, COM-port - ST-ME105-2-FT100

Slike so simbolične.

  • Signotec podpisna tablica Sigma
  • Signotec podpisna tablica Sigma

Podrobnosti

Signotec LCD podpisna tablica Sigma

Podpisna tablica signotec LCD Sigma ja mlajši brat uspešne podpisne tablice Omega. Sigma je naprava za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 120 x 10 mm, je izredno kompaktna in je zato idealna za mobilno uporabo. Tudi, ko je stacionarna, se lahko pohvali s svojo plosko konstrukcijo in dodatnim stojalom za pisalo.

Sigma podpisna tablica je na voljo z ali brez osvetlitve v ozadju!

Sigma brez osvetlitve v ozadju je najboljša izbira za dobro osvetljene prostore, če je zaželena najcenejša možnost.

Sigma z osvetlitvijo v ozadju je odlična izbira za slabše razsvetljene prostore in ne odseva luči ali oken.

 

Podpisna tablica Sigma s svojo majhnostjo in visoko ločljivostjo prikaza postavlja nove standarde napravam za elektronsko zajemanje podpisov. Edinstvene lastnosti tablice so npr.: izjemen prikaz grafike in besedila, tehnične lastnosti za digitalizacijo podpisov, izjemno ploščata oblika, gladka površina in senzor poravnan z ohišjem. Podpisovanje naredi udobno. Ukrivljeni robovi omogočajo, da dlan prosto drsi z naprave na mizo, ne da bi bilo podpisovanje ovirano.

 

Senzor omogoča tudi obsežen podpis, ne da bi uporabnik nehote dosegel meje senzorja, kar je pomembno, saj se mora zajeti naraven podpis. Poleg tega je možen prikaz obsežnih grafičnih in besedilnih informacij, kar je pogosto pomembno pri stacionarni uporabi. Tablica je torej cenovno ugodna alternativa stacionarnim aplikacijam.

Prenos podatkov s tablice na računalnik je šifriran, kar onemogoča vohunjenje za biometričnimi lastnostmi podpisov. Ker je signotec sam razvil elektroniko, vdelano programsko opremo, gonilnike in programe, se programska in strojna oprema popolnoma ujemata.

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka Signotec

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X