Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Signotec podpisna tablica Gamma ST-GERT-3-U100

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Brez DDV: 295,00 € Z DDV: 359,90 €

Hiter predogled

Gamma je naprava za zajemanje podpisov z nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. V celoti jo je razvil Signotec in je izdelana v Nemčiji. Meri le 160 x 172 x 10 mm, je izredno kompaktna in funkcionalnao. Izredno tanka podpisna tablica zunanjih dimenzij ima inovativno površino senzorja iz posebnega ojačenega stekla z ER-tehnologijo in z barvnim zaslonom visoke ločljivosti zagotavlja najboljši možen prikaz grafičnih in besedilnih podatkov. Priloženo posebno pisalo in senzor omogočata, da je občutek pisanja podoben, kot če bi pisali na papir. Zagotavlja izredno kakovost zajema podpisov s preciznostjo, ki lahko zajame tudi gibe, ki se komaj dotikajo površine. 

Signotec podpisna tablica Gamma ST-GERT-3-U100

Slike so simbolične.

  • Signotec podpisna tablica Gamma
  • Signotec podpisna tablica Gamma

Podrobnosti

Izredno kompaktna, lepo oblikovana in funkcionalna signotec podpisna tablica Gamma je bila razvita povsem neodvisno. Izredno tanka podpisna tablica zunanjih dimenzij 160 mm × 172 mm × 10 mm ima inovativno površino senzorja iz posebnega ojačenega stekla z ER-tehnologijo in z barvnim zaslonom visoke ločljivosti zagotavlja najboljši možen prikaz grafičnih in besedilnih podatkov. Priloženo posebno pisalo in senzor omogočata, da je občutek pisanja podoben, kot če bi pisali na papir. Zagotavlja izredno kakovost zajema podpisov s preciznostjo, ki lahko zajame tudi gibe, ki se komaj dotikajo površine. Posebno pisalo, ki ne potrebuje baterij, ima zamenljivo konico in lahko zajame 1024 stopenj pritiska. Podpisna tablica Gamma zagotavlja dolgo življenjsko dobo za zajem 30. milijonov podpisov in izjemno vzdržljivost.

Gamma kot tudi druge signotec podpisne tablice zagotavlja številne varnostne funkcije, npr. interno šifriranje biometričnih podatkov s pomočjo vgrajenega Public-Key. Šifrirani podatki se prenesejo na računalnik preko RSA, kar preprečuje zlorabo biometričnih podatkov. Zahvaljujoč neodvisnemu razvoju elektrotehnike, programske opreme, gonilnikov in aplikacij, je zagotovljena popolna koordinacija med strojno in programsko opremo.

Podpisna tablica Gamma omogoča preprosto povezovanje z najrazličnejšimi napravami, saj ponuja HID-USB, WIN-USB in virtualni COM-PORT, tako da lahko izbirate med metodami povezovanja.

Izjemna kakovost zagotavlja varno naložbo!

 

Prikaz

5" (12,5 cm) TFT-Display z 16,8 Mio. barv

Aktivna površina za podpisovanje

108 mm × 65 mm

Dimenzije

10 mm × 172 mm × 160 mm

Prikaz besedila

Vse pisave in velikosti

Prikaz grafik

Vse grafike do 800 × 480 Pixel

Spomin

Notranji spomin 10 slik, ki se ga lahko uporablja za statične vsebine (hiter prehod med posameznimi stranmi) in projekcij

Varnost

AES-encryption, RSA-encryption biometričnih podatkov v tablici

Povezovanje

HID-USB 2.0. Fullspeed (12 MBit/s) in WinUSB Highspeed (460 Mbit/s)

Ločljivost

2400 x 2909 ppi ne interpolirana

Pisalo

Brez baterij, z zamenljivo konico

Senzor

Ojačano steklo senzorja z ER-tehnologijo

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka Signotec

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X