Svetovanje

pred nakupom

Hitra dostava

in konfiguracija opreme

Servis

in nadomestna oprema

Programska oprema SignoSign

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Brez DDV: 129,00 € Z DDV: 157,38 €

Hiter predogled

Programska oprema SignoSign/2  za podpisne tablice in mobilno podpisovanje na elektronskih napravah, mobilnih telefonih ter drugih medijih. S programsko opremo signoSign/2 imate možnost ustvarjanja in lastnoročnega podpisovanja PDF dokumentov. Podpisi so zabeleženi v elektronski dokument in vključeni v nadaljnji delovni proces. Kot napravo za beleženje podpisov lahko uporabite Signotec tablice Sign-Pads, Windows Tablet-PC, iPhone in iPod Touch.

Programska oprema SignoSign

Slike so simbolične.

 • Programska oprema SignoSign
 • Programska oprema SignoSign

Podrobnosti

Prenos preizkusne verzije:

 

 

Programska oprema SignoSign/2 je programska rešitev za podpisovanje dokumentov brez prekinitve dela. SignoSign vstavi digitalni lastnoročni podpis neposredno v elektronski dokument z uporabo podpisne tablice Signotec ali tabličnega računalnika.

SignoSign uresniči potek dela brez prekinitve in uporabe papirja s pomočjo prave optimizacije poslovnih procesov. Pozabite na drage postopke, kot so tiskanje, skeniranje, faksiranje, papirnato logistiko ali ročno arhiviranje. Dokumentov ni potrebno tiskati samo zaradi podpisov, saj se jih podpiše kar na zaslonu. Na voljo tudi programski komplet (SDK) za Windows, imenovan signoAPI/Win.

Podpis je “pravi” Adobe digitalni podpis in ga je mogoče preveriti z vsemi Acrobat Reader-i. Podpis temelji na varnostni funkciji, opredeljeni v specifikaciji javnega jezika Adobe PDF.

SignoSign se lahko uporablja:

 • za prikazovanje, posredovanje in urejanje PDF dokumentov
 • za elektronsko podpisovanje PDF dokumentov
 • za izpolnjevanje in hranjenje PDF obrazcev
 • za ustvarjanje podpisnega polja
 • za samodejni zaključek polj obrazca
 • Dokumente se lahko preveri kjerkoli na svetu
 • Zaščiteno proti goljufijam
 • Zakonsko veljavno
 • Tako preprosto kot na papirju
 • Več podpisov v enem dokumentu na različnih krajih ob različnih obdobjih
 • Celovit potek dela – upravljanje
 • Z ali brez povezave na splet
 • Popolnoma avtomatsko označevanje dokumentov za arhiviranje

SignoSign ne hrani samo slike podpisa za zmožnosti dokazovanja, ampak tudi druge bistvene informacije o podpisu kot so nihanja v času, ritem, značilnosti pospeševanja in je veliko bolj varen v samem dokumentu. Manipulacije za nazaj se v dokumentu zanesljivo prepozna in samega podpisa ni mogoče zlorabiti. Tak podpis je bolj varen kot originalni podpis na papirju. Preverjeno s potrdilom:

 

SignoSign skupaj s podpisnimi tablicami Sigma ustreza v vseh pogledih na zahteve kataloga »Odobrene programske opreme” iz TÜV Saarland.

Podpis se samodejno postavi v pravilen položaj, tudi v dinamičnih oblikah. Za dodajanje dodatnih informacij v PDF, uporabnika vodi vključeni urednik PDF oblik. Po podpisu se lahko dokumenti arhivirajo, pošiljajo… popolnoma samodejno.

Indeks podatka (številka dobavnice, številka transakcijskega računa, številka pogodbe, itd.) se lahko samodejno izpiše iz dokumenta in tako pospeši postopek nadaljnje obdelave. Uporabnik je skozi program voden varno, zato se nepravilno delovanje lahko izključi. Program se nastavi enostavno in intuitivno.

V primeru, da vaša aplikacija ne omogoča PDF, priporočamo Signotec PDF Creator, ki je vključen v dobavi. S to programsko opremo lahko iz katerekoli Windows aplikacije ustvarite dokument, katerega bi lahko obdelali in podpisali s SignoSign.

Za prikaz PDF datotek in podpisov ni potrebnih nobenih Acrobat modulov! PDF obrazce je mogoče izpolniti in shraniti s SignoSign.

Ustvari PDF iz vsake aplikacije in podpiši dokument s SignoSign. Na primer: SAP, Excel, Word, Lotus Notes, itd.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Ne

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X